naturalbeautification | Wat zijn fillers
276
page-template-default,page,page-id-276,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Wat zijn fillers/injectables?

Fillers ook wel injectables genoemd , zijn niet permanente fillers. Ze geven u een frissere en jongere uitstraling op een natuurlijke wijze. Naarmate de huid vocht, elasticiteit en volume verliest, komen de onderliggende structuren naar voren waardoor de huid gaat hangen. Dit verlies in gezichtsvolume kan u ouder doen lijken. Fillers zijn dan de oplossing, die ongewilde lijntjes, rimpels en volumeverlies aanpakken.

Hoe de huid veroudert:

De jonge huid wordt voortdurend van binnenuit gehydrateerd met hyaluronzuur. Hyaluronzuur houdt vocht vast en zorgt dat de huid er jeugdig blijft uitzien. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. De huid wordt daardoor nog droger en het volume vermindert. Daardoor verschijnen er rimpels en plooien. Ook neemt de productie van collageen (structureel eiwit van de huid) af waardoor de huid dunner wordt en volume en elasticiteit verliest.

Natural beautification werkt met twee verschillende merken huidfillers nl Juvederm en Radiesse. Bij de intake wordt besproken welke filler het beste bij uw huid en gezicht past. Juvederm en Radiesse zijn niet permanent middelen van de hoogste kwaliteit. Zij hebben zich op gebied van resultaat, veiligheid en duurzaamheid ruim bewezen

Wanneer behandeling met fillers

Opvullen van rimpels / Juvederm Volift:

Wanneer we ouder worden, vermindert het volume in de wangen, wordt de kaaklijn wat slapper en vormen zich diepere lijnen zoals de neus-lippenplooi. Juvéderm Volift is speciaal ontwikkeld om deze diepe rimpels op te vullen en het verlies aan volume terug te brengen. De unieke, zachte gel wordt geïnjecteerd met een dun naaldje. Eenmaal in de huid trekt het hyaluronzuur in de gel vocht aan, waardoor de huid van binnenuit wordt opgevuld. Omdat Volift het verdovingsmiddel lidocaïne bevat, verloopt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

Juvéderm Volift geeft een minimale kortdurende zwelling en een heel natuurlijk resultaat. Dankzij de speciale cross-linking techniek is het resultaat tot wel 12 maanden houdbaar.

Juvederm Volift kan rimpels doen vervagen en voegt volume. Het zorgt voor een look die natuurlijk aandoet en aanvoelt en is zeer geschikt voor:

A: fronslijnen

B: kraaienpootjes

C: neus –lip lijn

D: rimpels rondom de lippen

E: afhangende mondhoeken (marionnetlijn)

Herstel gezichtscontouren / Juvederm Voluma

Net als de andere Juvéderm producten bestaat Voluma uit hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt en ervoor zorgt dat vocht in de huid wordt vastgehouden. De producten verschillen onderling in de concentratie van het hyaluronzuur en de mate van crosslinking, dat is de manier waarop het hyaluronzuur gestabiliseerd is. Voluma bevat van alle Juvéderm producten de hoogste concentratie hyaluronzuur en ook de meeste crosslinking. Daardoor is het product dikker dan de rest en dat maakt Voluma geschikt om een grote hoeveelheid op één plaats in te spuiten.

voor
na

Juvederm herstelt de gezichtsomtrek en geeft weer volume aan verslapte huid op de kin, wangen en jukbeenderen die zijn ingevallen door vetverlies in het gezicht als gevolg van veroudering of vermagering. Meteen na de behandeling zult u merken dat uw gezichtsomtrek voller en ronder is … waardoor uw gezicht er zachter en jonger uitziet.

 

A door ouderdom neemt het volume van het gezicht af en gaan de wangen zakken.

B Juvederm Voluma geeft het gezicht zijn volume terug en maakt de wangen subtiel hoger en steviger.

Mooie lippen / Juverderm Volbella

Juvéderm Volbella kan worden gebruikt voor het verfraaien van de lipcontouren en het aflijnen van het cupidoboogje. Ook kunnen de lippen voller gemaakt worden om volumeverlies te behandelen. Juvéderm Volbella is daarnaast zeer geschikt voor het opvullen van rokerslijntjes op de bovenlip en voor het behandelen van afhangende mondhoeken. Vollere lippen krijgt u niet door een behandeling met botuline toxine, maar door een behandeling met een filler zoals Volbella.

voor
na

Omdat het middel in kleine druppeltjes heel oppervlakkig in de huid kan worden gespoten, krijgen alleen de lijntjes het gewenste volume. Onnatuurlijk opgespoten lippen – voor veel mensen een angstbeeld – zijn hiermee dus verleden tijd.

Lift en contouren:Radiesse

Radiesse is een tijdelijk filler die op twee manieren werkt. De gel-matrix geeft meteen na het inspuiten vulling en zorgt dus voor direct zichtbaar resultaat. Radiesse stimuleert verder de productie van het lichaamseigen collageen. Daardoor wordt het volume teruggebracht, precies daar waar het in de loop der jaren verloren is gegaan. Diepe lijnen worden zachter, wangen krijgen meer volume, weggezakte jukbeenderen worden in vorm hersteld, de kaaklijn wordt strakker: uw natuurlijke gezichtscontouren komen terug. Ook  kunnen we Radiesse gebruiken voor een ‘liquid facelift’, een behandeling waarbij we het verloren volume terugbrengen en het omlaag gezakte volume terugbrengen naar de oorspronkelijke plaats.

 

Radiesse wordt binnen drie maanden door het lichaam afgebroken. Het resultaat blijft echter bij de meeste patiënten een jaar zichtbaar.

 

Radiesse is ook uitermate geschikt om bij mannen de tekenen van veroudering te verminderen en op een zeer natuurlijke manier bij te dragen aan een beter uiterlijk

De behandeling met fillers:

Tijdens de behandeling wordt de filler met een dun naaldje in de huid gebracht. Door de verdoving in de gel (lidocaine) zijn de prikjes nauwelijks voelbaar. De duur van de behandeling van 1 gezichtszone met fillers duurt ongeveer 15 minuten. Een behandeling van meerdere gezichtszones duurt langer. Voor de behandeling van de lippen wordt indien gewenst gebruik gemaakt van een extra verdovende crème.

 

Risico’s en bijwerkingen:

Er kan na de behandeling wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring rond de injectieplaats te zien zijn. Tevens kan er een beurs gevoel ontstaan. Omdat we werken met niet permanente fillers , komt het zelden voor dat er een ongewenste reactie optreedt. Mocht dit toch het geval zijn, dan kunnen we de filler oplossen met hyaluronidase.

 

Tips voor de behandeling

Om blauwe plekken te voorkomen is het aan te reden geen bloedverdunnende medicatie als Aspirine, Naproxen of Ibuprofen te gebruiken. Indien nodig gebruik Paracetamol.

Om zwelling te voorkomen kunt u op de dag zelf NA de behandeling Ibuprofen nemen.

 

Er worden geen behandelingen uitgevoerd wanneer u (mogelijk) zwanger bent of wanneer u nog borstvoeding geeft. Het is niet bewezen dat fillers schadelijk zijn voor de baby , maar het tegendeel is ook nooit bewezen. Veiligheid en gezondheid is het allerbelangrijkst!

Na een filler behandeling wordt het afgeraden om gedurende een week na de behandeling naar de sauna of onder de zonnebank te gaan. Na een week is dit geen probleem.

De eerste paar weken na de behandeling worden alle soorten gezichtsmassages afgeraden. Mocht u toch graag een massage willen, dan raden we aan om de schoonheidsspecialist(e) te vertellen wat voor behandeling u heeft gehad, zodat hij/zij daar rekening mee kan houden.

Prijzen filler behandeling:
Fillers /injectables (Juvéderm®):

De kosten voor Juvéderm worden per volume bepaald.

De eerste ml is € 450,-. Bijkomende ml is € 330,-

 

Juvéderm 0,5 ml: € 290,-

Vb: 0.5 ml is voldoende voor kleine correctie zoals opvullen fronsrimpel.

 

Juvéderm 1 ml : € 450,-

Vb: 1 ml is voldoende voor behandeling volume en lipcontouren.

Vb: 1 tot 2 ml ml is voldoende voor de neus-lippenplooi links en rechts.

 

Juvéderm 2 ml: € 780,-

Vb: 2 tot 3 ml is nodig voor volume van het gelaat terug te herstellen.

 

Juvéderm 3 ml: € 1110,-

 

Fillers /injectables (Radiesse®):

Radiesse 0,8 ml : € 350,-
Vb: 0,8 ml is ideaal voor kleine touch –up.

 

Radiesse 1,5 ml: € 550,-
Vb: 1,5 ml is nodig voor te diepe neus-lippenplooi links en rechts.

 

Radiesse 3 ml: € 900,-
Vb: 3 ml speciaal voor volumebehandelingen.