naturalbeautification | Veelgestelde vragen
322
page-template-default,page,page-id-322,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Veelgestelde vragen

Is de behandeling veilig?

Algemeen:

De middelen en methodes die natural beautification gebruiken zijn al jaren in gebruik en getest. Ze zijn veilig en goedgekeurd door zeer strenge instanties als de Food en Drug Administration in de Verenigde Staten, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), de inspectie voor Gezondheidszorg en de Consumentenbond.

 

Botox:

Deze behandeling is zeer veilig en het wordt al meer dan 30 jaar in de geneeskunde gebruikt. Botox werkt lokaal en heeft geen effect op de rest van het lichaam.

 

Fillers / injectables:

Er wordt alleen met Juvederm en Radiesse fillers gewerkt. Deze behoren tot de top van de meest veilige en meest betrouwbare moderne fillers. Beiden zijn veilig en gecertificeerd.
Juvederm is een filler op basis van hyaluronzuur, een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. Juvederm is een van de meest gebruikte hyaluronzuur-rimpelvullers ter wereld. Studies tonen de veiligheid en werkzaamheid aan. Er zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Het heeft een lang aanhoudend resultaat maar is niet permanent.
Radiesse is een filler die de productie van het lichaamseigen collageen stimuleert. Daardoor wordt het volume teruggebracht, precies daar waar het in de loop der jaren verloren is gegaan. Ook Radiesse behoort tot de veiligste fillers die er zijn.

 

Wat na de behandeling?

De huid kan na een behandeling soms iets rood en/of gezwollen zijn. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren. Zie ook “ De behandeling met Botox” en “ De behandeling met fillers”.

 

Wanneer heb ik resultaat van de behandeling?

De tijdsduur van de werking van het (niet-permanente) product verschilt. Het resultaat van een Botox injectie is 3-6 maanden bij cosmetische toepassing. Het cosmetische resultaat bij een filler is afhankelijk van snelheid waarmee het door het lichaam wordt afgebroken. Bij de ene persoon zal dit sneller zijn dan bij de andere. Globaal is de werking van fillers 6-18 maanden.

 

Wat mag ik wel en wat mag ik niet na de behandeling?

Gedurende 6 uur na de behandeling is het veiliger om geen make up te gebruiken. De eerste week na de behandeling wordt een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank afgeraden.
Zie ook “ De behandeling met Botox” en “ De behandeling met fillers”.

 

Wat kost een behandeling?

De kosten hangen af van het type behandeling dat u ondergaat. Ook de benodigde hoeveelheid materiaal bepaalt grotendeels de kosten. Heeft u veel en diepe rimpels dan wordt een behandeling duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen.

 

Heeft u nog vragen?

Email naar info@naturalbeautification.com en de arts zal u vragen persoonlijk antwoorden of neem contact op (via mail of telefonisch) met een van de behandelcentra. Tijdens het eerste consult kunnen ook al de vragen aan bod komen.