naturalbeautification | over
335
page-template-default,page,page-id-335,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
OVER

Natural beautification staat voor: op een natuurlijk ogende manier verbetering aan het gezicht toe te brengen. Natural beautification onderscheidt zich omdat het streeft naar het behoud van de natuurlijke schoonheid en het accentueren van persoonlijke mooie kenmerken. Door de behandeling ziet u er weer fris en natuurlijk uit en blijft het gezicht in harmonie. Er wordt naar gestreefd dat mensen uit uw omgeving u vertellen dat u er beter uitziet zonder dat ze weten waarom.

Overdadige behandeling, onnatuurlijke strakke huid en opgespoten lippen past niet in ons concept. Er wordt alleen gewerkt met moderne injectabels die tot de meest veilige en meest betrouwbare ter wereld behoren. Alle behandelingen worden gedaan door Sandra Smeets een ervaren medisch specialist. Zij maakt samen met u een persoonlijk behandelplan. Voor een behandeling kan u terecht in Venlo.

CV

Dokter Sandra Smeets is een ervaren medisch specialist die haar werk met passie en kundigheid doet. Zij studeerde geneeskunde aan de St Radboud Universiteit te Nijmegen. Hierna voltooide zij de opleiding als oogarts in het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen. Vanaf 2006 werkt zij als oogarts in het Viecuri ziekenhuis te Venlo.
Sedert 2013 specialiseert zij haar in cosmetische behandelingen met injectables. Hiervoor volgt zij trainingen in binnen- en buitenland en is zij steeds op zoek naar vernieuwing en perfectionering.

MEDISCH SPECIALIST

Vanwege veelvuldige vragen over advies bij vermoeide ogen heeft zij zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen van het gezicht. Hiervoor volgt zij trainingen in binnen- en buitenland.

Dokter Smeets is een BIG – geregistreerd arts, lid van NOG (Nederlandse Oogheelkundige Gezelschap) en lid van NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

 

Dokter Smeets bespreekt met u welke behandeling het beste bij u past. Waarbij er gekeken wordt naar mooie en natuurlijke resultaten volgens anatomische verhoudingen van het gezicht:

 

“…jezelf zijn en blijven…”