naturalbeautification | Between flller en skinbooster
421
page-template-default,page,page-id-421,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Wat is Volite:

NIEUW: Verbetering huidkwalitieit met Volite. Juvéderm Volite, een nieuwe hyaluronzuur-injectable. Deze skinbooster op basis van hyaluronzuur maakt het mogelijk om de huid, hals, decolleté en handen zichtbaar te verjongen. Tot nu toe waren er nauwelijks behandelmogelijkheden voor deze gebieden. Juvéderm Volite verbetert de huidkwaliteit aanzienlijk.

Volite is een skinbooster op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof met een sterk waterbindend vermogen. Hyaluronzuur verbetert de hydratatie van de huid, maakt haar dikker en zorgt voor de productie van extra collageen. Slechts 1 behandeling is voldoende om de huid van handen, hals of decolleté gladder, zachter en soepeler te maken

Wanneer behandelen met Volite:

Huidkwaliteit van huid, handen , hals of decolleté verbeteren met Juvederm Volite. Juvéderm Volite maakt de huid gladder, zachter en beter gehydrateerd.

Zes tot negen maanden lang zal je merken dat je huid steviger is en straalt. Gebruikers ervaren ook verbetering in de vochtbalans, elasticiteit en zachtheid van de huid.

De behandeling:

Juvederm Volite wordt met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Er zijn, afhankelijk van het te behandelen gebied, in totaal zo’n 100 prikjes nodig. Dit kan wat gevoelig zijn. Indien u dit wenst wordt de huid vooraf verdoofd met een verdovingscrème.
Een behandeling met Juvéderm Volite duurt ongeveer twintig minuten, 3 ml is voldoende voor gezicht of handen. De arts zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken.

Na de behandeling wordt de huid gekoeld. Daarna mag u meteen naar huis.

Na behandeling met Juvéderm Volite kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf.

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken.

PRIJSLIJST:

INTRODUCTIE ACTIE: 30 % KORTING!!

 

Volite ®, 1 ml, per behandeling: € 210,- ipv € 300
Vb: 1 ml is voldoende voor correctie hals.

 

Volite ® 2 ml : € 420,- ipv € 600
Vb: 2 ml is voldoende voor decolleté.

 

Volite ® 3 ml : € 630,- ipv € 900

Vb: 3 ml is voldoende gezicht of handen

 

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Het resultaat is echter niet te garanderen: niet iedereen reageert op dezelfde manier op de behandeling.

 

Wilt u een afspraak maken voor een consult?